2019 //
een fantastisch jaar vol verrassingen!

Als stichting kijken we terug op een fantastisch jaar vol verrassingen! Zowel de projecten in Azië, Roemenië en Nederland stonden in het teken van versteviging, verdieping en er zijn veel nieuwe mogelijkheden voor ontwikkeling. Steeds meer gedetineerden horen over Jezus Christus en het volbrachte werk aan het kruis. Ze weten niet wie God is maar krijgen de kans om een nieuw leven met God aan te gaan. Daar draait het allemaal om; mensen in de vrijheid zien komen, omdat ze een God leren kennen die leeft!

Nieuwe projecten 2020 

20. Bijbelproject 20.25 (Bijbels voor 25.000 gedetineerden en bewakers in Roemenië)

21. Ondergrondse Bijbelschool Azië

22. Uitbreiding Freedom For Free team Azië en Roemenië

23. Nieuw land om Freedom For Free op te bouwen

24. Mannenreizen naar Roemenië

25. Kerkenwerk Nederland

Terugblik 2019

De internationale gevangenisbediening hebben we het afgelopen jaar zien groeien. Zo mogen we in Azië nu 6 gevangenissen bezoeken en is het team van zendelingen bezig om uit te breiden. Het aantal gelovigen in gevangenissen groeit! Daarnaast zien we een opkomende beweging van christen jongeren die radicale keuzes maken om Jezus Christus te willen volgen. Tijdens onze jeugdconferenties zijn er zo’n 1000 jongeren onderwezen, bemoedigd en gezegend vanuit de Bijbel. In Roemenië hebben we op wonderlijke wijze een nieuw netwerk mogen toevoegen aan de gevangenisbediening. We zien dat meer dan 24 gevangenissen hier binnen handbereik zijn! Dat maakt ons verwachtingsvol voor de ‘gevangenisbedieningen’ die we daar vrij mogen zetten en verder mogen ontwikkelen.

Nederland ook in beweging

Bovendien zien we de gelovigen in Nederland in beweging komen. In de vele diverse kerken horen we dat er een groter verlangen is naar het groeien in geloof. De groepsreizen laten zien; dat God dagelijks wil werken door Zijn kinderen, met gebed, bemoediging, innerlijk herstel en bevrijding. Ook hebben we de Lightavond in Alphen aan den Rijn mogen verplaatsen naar Brunssum en zullen we naar andere plekken in Nederland gaan trekken. Met de Lightavond willen we niet alleen mensen onderwijzen, maar ook inspireren om zelf de handen uit de mouwen te steken en datgene te doen waarvoor ze geroepen zijn.

Wat doen we o.a. met jouw gift?

We komen meerdere mensen tegen die geroepen zijn voor het gevangeniswerk en bereid zijn hun leven ervoor te geven, maar niet financieel rond kunnen komen. Laat staan gedetineerden te bezoeken en hen het evangelie te vertellen? Voor ongeveer 300 Euro per maand kunnen wij iemand inzetten om dit werk in het buitenland te continueren en actief te zijn in meerdere gevangenissen. Freedom For Free wil in meerdere landen teams actief hebben, zodat de velen gedetineerden het Koninkrijk van God nog binnen zullen gaan!