AZIË 2018 | CAMPAGNE

De campagne in Azië was een groot avontuur! Samen met ons lokale zendingsteam hebben we in oktober opnieuw een groots opgezette evangelisatiecampagne georganiseerd. Drie weken lang gaven we trainingen, leiderschapsseminars, jeugdkampen en evangelisatieacties. Ook de gevangenisbediening is succesvol uitgebreid. Zowel kerkleiders als jongeren uit allerlei verschillende denominaties willen toegerust en uitgezonden worden. Wij mochten ze hierbij helpen!

WAT HEBBEN WE GEDAAN?

Deze campagne bestond uit allerlei soorten onderdelen. Namelijk: het toerusten, bemoedigen en bedienen van zo’n 200 kerkleiders in drie afgelegen berggebieden. Het is niet zonder gevolgen om het evangelie te brengen i.v.m. de antibekeringswet, daarom bleven we op onze hoede. Last but not least mochten we grote groepen jongeren in woord en kracht vertellen over de Heere Jezus en ‘praktisch christen’ zijn. We zijn drie volle dagen met hen opgetrokken, waardoor we juist de mensen die compleet zijn afgesloten van de buitenwereld mochten onderwijzen en bemoedigen. Lees HIER meer over de campagne voor lokale jongeren.

EENHEID BIJ KERKLEIDERS

Steeds meer kerkleiders verootmoedigen zich voor God en willen verandering in hun land. Ze geven zich volledig over aan de eenvoudige opdrachten die de Heere Jezus ons leerde, zoals: elkaar liefhebben, schenken van vergeving en het bereiken van hun omgeving met Zijn woorden. We hebben mogen zien dat de aanwezigheid van God steeds meer realiteit wordt in het dagelijks leven van deze gelovigen. Wij geven ze graag de mogelijkheid om hierin te groeien.

We bouwen met liefde en vol passie verder aan de bediening in Azië, zowel buiten als in de gevangenis. Wij hebben opnieuw gezien dat God veel wonderen heeft gedaan. Vanuit Zijn liefde zal Hij mensenharten aanraken en levens veranderen.
  • Wat: Trainen 200 voorgangers en leiders
  • 3x leiderschapsconferenties
  • 4x Jeugdseminars (totaal 750 jongeren)
  • 3-daagse discipelschapstraining in afgelegen berggebied
  • Uitbreiding van gevangenisbediening