ROEMENIË | Bijbelproject 20.25

 

Grootschalig Bijbelproject Roemenië van start!

In 2020 gaan we meer dan 25.000 gedetineerden en gevangenispersoneel voorzien van een eigen Bijbel! Bijbelproject 20.25 is een groot, uniek en éénmalig project. Gevangenen hebben de genadeboodschap van Jezus Christus hard nodig! Jezus zei zelf in Mattheus 25:36 “Bezoek de gevangenen, dan heb je Mij bezocht,” en dat gaan we doen.

Een speciaal ontworpen Bijbel voor gedetineerden

Wij zien en horen dat de Roemenen achter de tralies verlangen naar waarheid, echtheid en woorden van God. De Bijbels die we willen drukken zijn speciaal ontworpen voor de omstandigheden en situaties die aansluiten bij het leiden van een leven in de gevangenis. Naast het Nieuwe Testament bevatten ze inspirerende getuigenissen van Roemeense ex-gedetineerden die tot levend geloof zijn gekomen en een stabiel leven leiden naar aanleiding van het evangelie van Jezus Christus. Onderwerpen zoals: de noodzaak van het kruis, wat is bidden en je identiteit in God worden besproken. Door de levens-veranderende verhalen zien gedetineerden dat het óók voor hen mogelijk is om God te volgen en een ander leven te kunnen gaan leiden. Vele levens achter de tralies kunnen er op die manier heel anders uit gaan zien tijdens en ná hun detentie!

Een landelijke uitdeelweek in 2020

Freedom For Free zal in samenwerking met ons lokale FFF-team en vrijwilligers in Roemenië een landelijke week organiseren om de Bijbels uit te gaan delen. Al deze mensen zijn al betrokken bij lokale gevangeniswerkzaamheden. Het streven is om dit cel voor cel te doen of groepsgewijs, maar wel op persoonlijke wijze. We geloven dat dit project op landelijke schaal invloed zal hebben op de lokale kerken en de bevolking! Zowel gevangenisdirecties, kerkleiders en vrijwilligers zullen tijdens dit project eensgezind gaan samenwerken.

Door middel van dit project gaan we de growth-bediening van Freedom For Free in Roemenië uitbreiden. Zo worden er meerdere lokale medewerkers structureel ondersteund en ‘vrijgezet’ om duizenden gedetineerden te kunnen bereiken.

Zou jij een aantal dozen Nieuwe Testamenten willen doneren? Dan kan dat door een gift over te maken naar stichting Freedom For Free, NL41 INGB 0006493917, o.v.v. Bijbels Roemenië.

  • >  10x Bijbels = € 22,-
  • >  25x Bijbels = € 55,-
  • 1x doos van 100 Bijbels = € 220,-
  • 1x doos van 1000 Bijbels = € 2200,-
Verspreiding