Persoonlijk

Tijdens een nachtelijk autorit staarde Chris af en toe naar een heldere hemel vol met sterren. Hij vond het altijd bijzonder om hiernaar te kijken maar deze keer vroeg hij zich van alles af. Vrienden, familie, geld, een auto, veel sporten, de wereld rondreizen: eigenlijk had Chris alles en deed hij alles wat hij maar wilde. En toch kwamen de vragen opzetten: waar leef ik eigenlijk voor? Waar ga ik naar toe als dit leven voorbij is? Na deze gedachten keek hij opnieuw naar de sterrenhemel en vroeg hardop aan God: “Als U dan bestaat, laat het mij maar zien.”

Enige tijd later had Chris een persoonlijke ontmoeting met de Heere Jezus en werd hij overweldigd door Zijn liefde en genade. Hierna begon hij deze ervaring en woorden, die de Heere Jezus zelf had gesproken, overal te delen waar hij maar kwam. De ene zendingsreis naar Israël, Afrika en Zuid-Amerika volgde op de andere. Al snel stond hij te spreken op straat, op zijn werk en in verschillende kerken voor jong en oud. Een aantal maanden per jaar reisde Chris naar gevangenissen om aan gevangenen het evangelie van Jezus Christus te vertellen, zodat niemand verloren zal gaan maar iedereen eeuwig leven mag krijgen.

Niet lang daarna ontmoette Chris Nathanja en al snel trouwden zij. Ook dit ging op een bijzondere manier. De Bijbel spreekt van dromen en visioenen in het Bijbelboek Joël en Handelingen. Op deze manier werden ze bij elkaar gebracht. Terwijl er een natuurlijke afstand tussen hen zat van meer dan 850 kilometer. Nadat ze samen een fulltime Bijbelschool hebben gevolgd, kregen ze nog sterker het verlangen om mensen te laten zien wie God is. Veel mensen hebben een vreemd idee of beeld gevormd van wie God nu werkelijk is? De Bijbel geeft aan dat God verlangt naar een persoonlijke relatie en zijn genade wil geven aan iedereen die hier maar om vraagt. De HeereJezus liet dit zien door jouw plaats in te nemen voor de straf van jouw verkeerde daden. En omdat Jezus Christus vandaag de dag nog altijd leeft kun je met Hem leven!

Gods liefde voor jou is onvoorwaardelijk.

handtekenening persoonlijk

IMG_6844