LIGHTAVOND

upcoming event - lightavond

*aanvang 20.00 uur - inloop 19.30 uur | ** aanmelding niet nodig

AAN DE VOETEN VAN JEZUS

Een Lightavond is een interkerkelijke avond waarin aanbidding, rust, intimiteit met God en onderwijs over de Heilige Geest centraal staan. Juist daar waar behoefte aan is, vinden we veelal lastig. De kerk is geroepen voor 'het beste deel' te gaan en daarvanuit te gaan leven. 

WOORD EN GEBED

“Druk, druk, druk” is wat we vaak krijgen te horen. We maken weinig tijd vrij om te groeien in relatie met onze Maker. Wat moeten we doen? Hoe kunnen we groeien in geloof? Hoe passen we de kennis van wie God is toe in ons dagelijks leven? De Bijbel geeft handvaten hoe we ons geloof praktisch kunnen maken. We willen je onderwijzen en laten zien dat het mogelijk is om zelf in beweging te komen in Gods koninkrijk.

NODIG ONS UIT

Met de Lightavonden in de lokale kerken en streken hebben we mogen zien dat levens blijvend veranderd zijn en hoe Gods orde en principes nog altijd gelden! U kunt met ons in contact komen om samen te kijken naar de mogelijkheid om zelf Lightavonden vorm te gaan geven. Samen met u als initiatiefnemer in uw kerk of woonplaats kunnen we op zoek gaan naar de juiste wijze waarop we u mogen dienen.

agenda

lightavonden 2024

lees meer ...

levens die veranderden