GROEPSREIZEN

kom in beweging

Jaarlijks organiseren we FFF-groepsreizen voor mannen en vrouwen naar verschillende landen. Het zijn inspirerende reizen, waarin je uitgedaagd wordt om te groeien in persoonlijk geloof en Bijbelse waarden tot leven te zien komen. Het doel is om mensen te activeren in hun gaven en talenten die ze van God hebben ontvangen en tegelijkertijd velen mensen te bereiken met het woord van God.

programma

Het reisprogramma wordt ingevuld op basis van onze kernwaarden PRISON, WORD en GROWTH. Dit stellen we zorgvuldig samen met de pioniers van Freedom For Free, lokale kerken en gevangenissen. We zullen de gevangenissen ingaan, lokale hulpprojecten ondersteunen in de verdere ontwikkeling en inspelen op lokale initiatieven en/of noden die gericht zijn op lange termijn hulp. Wij hebben van dichtbij al veel levens blijvend zien veranderen, van gedetineerden tot deelnemers.

informatie

Elke reis en ieder programma is anders. Je denkt te gaan geven maar zal meer ontvangen. Confrontaties met jezelf: geloof versus omstandigheden. Uitdagingen aangaan en bevestiging ontvangen. Verwacht het onverwachte. Als je tijd vrij maakt en terug geeft aan je Maker zal je leven er anders uit gaan zien! Ben jij nieuwsgierig geworden naar de FFF-groepsreizen? Neem dan hieronder contact met ons op. Ieder jaar gaan we zowel met een groep mannen als met een groep vrouwen graag opnieuw het avontuur aan!

algemene reisplanning

2024

lees meer ...

reisverslagen en getuigenissen